Dobrodošli na registracionu stranicu za Confida Pausal paket!


confida.rs

Prijavom na ovoj stranici ćete biti u mogućnosti da koristite Pausal aplikaciju, uz benefite koje ostvaruju Confida korisnici, tj. korisnici usluga kompanije Confida.

Nakon što popunite prijavni formular, u roku od 24h ćete dobiti registracioni meil sa kredencijalima za logovanje i daljim uputstvom.

Benefite koje ostvarujete kao Confida korisnik:

  • 6 meseci besplatnog korišćenja aplikacije PAUSAL za vođenje svog poslovanja
  • Olakšana registracija naloga na PAUSAL aplikaciji, uz asistenciju PAUSAL tima
  • Retroaktivni unos faktura u proteklih 5 godina poslovanja, od strane PAUSAL tima
  • Pravo prioriteta u korisničkoj podršci i drugim zahtevima
  • Dostupnost dodatne dokumentacije u vezi sa poslovanjem a koja se ne nalazi u aplikaciji PAUSAL, na zahtev (primeri ugovora, molbe, zahtevi, formulari)
  • Asistencija pri nadležnim institucijama (poput APR, Poreska uprava, RFZO, banka), po potrebi
  • Besplatne konsultacije jednom mesečno u našoj kancelariji, vezano za pitanja u vezi sa poslovanjem

Ukoliko imate registrovanu paušalnu preduzetničku agenciju popunite sledeći formular:

Ukoliko nemate još uvek preduzetničku agenciju, a želeli biste da je registrujete, popunite sledeći formular

CONFIDA SEE je međunarodna savetodavna, konsultantska i revizorska kompanija sa mrežom kancelarija u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Kosovu, Albaniji i Crnoj Gori. Pored naših standardnih usluga želimo da posvetimo pažnju mladim biznisima, jer verujemo u razvijanje novih ideja.

Znamo da je teško baviti se svim aspektima poslovanja kada započinjete Vaš biznis, pogotovo sa finansijskim delom poslovanja. Ali takođe znamo da finansijski sklad izuzetno bitan za uspeh vaše firma i da je kontrola ovog dela poslovanja izuzetno važna.

Naš osnovni cilj je da budemo lični finansijski konsultant startap kompanijama, mladim preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima koji Vam pomaže u ostvarenju poslovnih vizija.

Mi Vam nudimo brzu u efikasnu komunikaciju sa našim stručnjacima koji sa Vama na svakom koraku od osnivanja do rasta i koji Vam pomažu svojim savetima i mišljenjima tokom vašeg startap putovanja.

TOP